• darkblurbg

Wedstrijdteams- Eyecatcher Family

Dans HIER! is verheugd om talentvolle dansers te verwelkomen in onze gerenommeerde wedstrijdteams.  Onze teams hebben inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd door succesvolle deelname aan danswedstrijden in binnen- en buitenland, waarbij ze meerdere prestigieuze titels hebben behaald.

Wat Kun Je Verwachten van Lidmaatschap in een van Onze Wedstrijdteams?

  • Deelname aan Wedstrijden: Als lid van onze wedstrijdteams reis je door het hele land om deel te nemen aan toffe danswedstrijden, waar je jouw talent kunt tonen en de concurrentie kunt aangaan met andere getalenteerde dansers.

  • Intensieve Training: Onze teams worden begeleid door ervaren coaches die zorgen voor professionele en gerichte trainingen. Je werkt samen met je team aan choreografieën, formaties en technische vaardigheden om je voor te bereiden op optredens op topniveau.

  • Samenwerking en Prestatie: Samen met je teamgenoten werk je aan het perfectioneren van je optredens, waarbij je streeft naar synchroniciteit, expressie en artistieke uitmuntendheid. Je leert niet alleen van je coaches maar ook van elkaar, terwijl je bouwt aan sterke banden en vriendschappen binnen het team.

  • Professionele Begeleiding: Onze coaches bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning om jouw potentieel als danser te maximaliseren. Ze moedigen je aan om je grenzen te verleggen, je vaardigheden te verbeteren en te groeien als performer en als individu.

Aanmelden en Meer Informatie:

Wil jij deel uitmaken van onze wedstrijdteams en jouw passie voor dans naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over aanmeldingsprocedures, audities en trainingsprogramma's. Onze teams zijn onderdeel van de Eyecatcher-familie, met verschillende teams zoals Eyecatcher Junior, Eyecatcher, Eyecatcher Teenz en zelfs een Eyecatcher Parents team. We bieden ook mogelijkheden voor duo- en solodansen voor wie zich verder wil ontwikkelen en deel wil nemen aan competities.

Meld je aan voor onze Eyecatcher family audities op zaterdag 6 juli: 

 

BEKIJK ONS YOUTUBE KANAAL