• darkblurbg

Hanneke Castelein is verantwoordelijk voor de zanglessen van de musicalklassen van Dans HIER! in Tuk (Steenwijk) en Heerenveen. 

"Zingen is mijn passie, gewoon thuis achter de piano of met de gitaar, onderweg of onder de douche. Maar het allerliefst samen met anderen!" Hanneke Castelein is vakleerkracht muziek voor de basisschool, gediplomeerd docente Muziek op Schoot en eigenaresse van haar Muziekpraktijk Deuntje. Zij geeft musicalles en heeft een kinderkoor. Als vakleerkracht muziek is Hanneke actief in het (speciaal) basisonderwijs: reguliere muzieklessen, (afscheids)musicals, projectmatige muziekactiviteiten, workshops en ouderavonden.

 

Zingen en muziek maken werkt bevrijdend. Je doet het met elkaar. Het geeft een kick en... iedereen kan het! Dat wil Hanneke kinderen laten ervaren. Tijdens de musicalklas bij Dans en Musical HIER! is zij zowel in Tuk (Steenwijk) als in Heerenveen regelmatig aanwezig bij de musicalles. Zij is verantwoordelijk voor het gedeelte Zang tijdens de Musicallessen. Ze schrijft en componeert delen van de muziek die tijdens de Musical gebruikt wordt. En ze leert de kinderen spelenderwijs hoe ze hun zangstem kunnen ontwikkelen. 

 

Hanneke Castelein is verantwoordelijk voor de zang bij Musicalklas Dans HIER!

 

Meer informatie over de Musicalklas of direct aanmelden? Klik HIER!