• darkblurbg

Vanaf seizoen 2024-2025

Meer informatie volgt in de zomer van 2024

 

Welkom bij HIER! Jeugdtheaterschool!

Ben jij klaar om jouw creatieve reis te beginnen?  Bij HIER! Jeugdtheaterschool verwelkomen we kinderen vanaf 6 jaar om de magie van theater, zang en dans te ontdekken en te omarmen.

Onze Aanpak:

  1. Toneellessen: Stap in de wereld van verbeelding en expressie met onze boeiende toneellessen. Onder leiding van ervaren docenten leren kinderen de kunst van acteren, improvisatie en het tot leven brengen van personages op het podium.

  2. Musicallessen: Van zingen tot dansen, onze musicallessen bieden een dynamische en opwindende ervaring voor kinderen. Leer hoe je jouw stem laat stralen en jouw lichaam laat bewegen op het ritme van de muziek, terwijl je je voorbereidt op sprankelende optredens.

Wat Ons Bijzonder Maakt:

  • Holistische Benadering: Bij HIER! Jeugdtheaterschool integreren we zang, dans en spel in al onze lessen, waardoor kinderen een uitgebreide artistieke ervaring krijgen die hun creativiteit en zelfvertrouwen bevordert.

  • Inspirerende Gemeenschap: Wij zijn meer dan alleen een school; wij zijn een gemeenschap van creatieve geesten die elkaar inspireren en ondersteunen. Bij HIER! Jeugdtheaterschool bouwen kinderen niet alleen aan hun artistieke vaardigheden, maar ook aan waardevolle vriendschappen.

  • Professionele Begeleiding: Onze gepassioneerde docenten brengen niet alleen hun expertise mee, maar ook hun liefde voor kunst en onderwijs. Ze bieden een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien en bloeien.

Wil jij deel uitmaken van onze HIER! Jeugdtheaterschool familie en jouw ster laten schitteren op het podium van de jeugdtheaterkunst? Schrijf je vandaag nog in voor onze lessen en laat jouw creativiteit stralen!

Ontdek, verbeeld, schitter - bij HIER! Jeugdtheaterschool.