• darkblurbg
  Welkom bij Dans- en Musical HIER!
  Hier kan je terecht voor een breed aanbod op het gebied van dansen.
 • darkblurbg
  HipHop / Breakdance / Housedance
 • darkblurbg
  Kinderdans / StreetJazz / ModernJazz
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Onvergetelijke danservaring HipHop Workshops

Gepubliceerd op: 24-05-2019

Wil je een onvergetelijke danservaring meemaken? Kom dan naar deze Hip Hop workshop!  Hier krijg je de beste én nieuwste tools om een goeie danser te worden. Je krijgt namelijk een choreografie zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Donderdag 9, 16, 23 en 30 mei zijn er van 18:30-20:00 uur workshops van Fervent danser Justin Dion Munch-Jørgensen. Het is een serie van 4 lessen en er wordt toegewerkt naar een choreografie die op 28 juni in het theater gepresenteerd gaat worden!

Wil je een onvergetelijke danservaring meemaken? Kom dan naar deze Hip Hop workshop! 

Hier krijg je de beste én nieuwste tools om een goeie danser te worden. Je krijgt namelijk een choreografie zoals je nog nooit hebt meegemaakt!

Unieke mogelijkheid!

Donderdag 9, 16, 23 en 30 mei zijn er van 18:30-20:00 uur workshops van Fervent danser Justin Dion Munch-Jørgensen. Het is een serie van 4 lessen en er wordt toegewerkt naar een choreografie die op 28 juni in het theater gepresenteerd gaat worden! 

De workshops worden gegeven bij Dans HIER! Heerenveen in de Rinkelbom, Zwanedrift 2. Wil je meer informatie? Mail dan even naar info(at)dans-hier.nl. 

De kosten voor de workshops zijn voor niet-leden 5 euro per workshop. Heb je een all-in abonnement bij Dans HIER! dan kun je gratis meedoen! Heb je een 1x per week abonnement bij Dans HIER! dan betaal je 2 euro per workshop. Hieronder vind je het aanmeldformulier voor deelname. 


Justin Dion Munch - Jørgensen, Fervent danser

"Ik heb in Los Angeles gedanst bij onder andere het Milennium Dance Complex, Playground en Tmilly, ik heb gewerkt met verschillende beroemde artiesten, op festivals en in verschillende videoclips gedanst. Naast dit alles doe ik ook een urban dansopleiding op het Creative College. Ik ben bekend met alles binnen urban maar toch ben ik het meest gespecialiseerd in Hip Hop. Graag tot in de workshops!"

Unieke HipHop Workshops in Heerenveen!

Ben je enthousiast geraakt? 

Meld je dan aan via onderstaand formulier!