• darkblurbg
  Welkom bij Dans- en Musical HIER!
  Hier kan je terecht voor een breed aanbod op het gebied van dansen.
 • darkblurbg
  HipHop / Breakdance / Housedance
 • darkblurbg
  Kinderdans / StreetJazz / ModernJazz
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Dancehall, HipHop, Heels en Femme Workshops

Dansvoorstelling "Laat Zien" Heerenveen
Gepubliceerd op: 24-05-2019

Dancehall, HipHop, Heels en Femme: altijd al eens één van deze Masterclasses of Workshops willen volgen? Kom dan 16 juni naar Dans HIER! in Tuk (Steenwijk) en geniet van een onvergetelijke ervaring! Een passe-partout voor 4 workshops inclusief een lunch is slechts 25 euro!

Zondag 16 juni organiseert Dans HIER! een spectaculaire dag met geweldige Masterclasses en workshops! Zowel voor beginners als voor de gevorderde dansers zijn er uitdagende danslessen. Op het programma staan o.a. topdocenten Deborah Soul en Robin Hack! 

Deborah Soul geeft de Femme masterclass (12+). Zij is bekend als danseres bij Bizzey, French Montana en Kings of Leon.

Robin Hack geeft de HipHop Masterclass (12+) en is bekend als danser van Gers Pardoel, Ladies of Soul en Danser van Nike/Asics/Björn Borg en Calvin Klein. 

Het volgen van een workshop kost 15 euro per workshop. Een workshop bij Fabian, Tahnee of Awa kost 10 euro per workshop. Je kunt er ook voor kiezen een passe-partout te nemen. Dan kun je 4 workshops volgen en krijg je een lunch voor slechts 25 euro! Aanmelden is niet verplicht, maar wel prettig. Het kan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Betaling gaat voorafgaand aan de workshops via de balie van Fitness HIER! | Roomweg 9 | Tuk (Steenwijk). Heb je vragen? Mail dan naar info(at)dans-hier.nl. 

Deborah Soul (Verberkt) geeft Dans Masterclass Femme in Steenwijk  Robin Hack geeft Dans Masterclass HipHop in Steenwijk

Daarnaast zullen Tahnee Masela, Awa Diallo en Fabian Weijdema dans workshops geven

Tahnee Masela is bekend als choreografe van "Touch of Gold" Ziggodome en als danseres in de tour van Davina x Elieve en de videoclip van Caballero x JeanJass (bekendste rappers van België). Zij zal 16 juni een Workshop Heels Open Level (12+) geven. 

Awa Diallo geeft de workshop Dancehall. Zij trekt volle zalen bij "The Urban Dance Centre" in Groningen. 's Ochtends geeft zij bij Dans HIER! de workshop Dancehall voor alle leeftijden en 's middags geeft zij de Intermediate Dancehall Workshop voor 12+. 

Fabian Weijdema is bekend als danser in So You Think You Can Dance, Hollands got Talent en Junior Song Festival (België). Hij zal de Workshop HipHop Foundation en HipHop Performance verzorgen. Beide workshops van Fabian zijn toegankelijk voor alle leeftijden. 

Tahnee Masela geeft Workshop Heels Open Level in Steenwijk bij Dans HIER! Awa Diallo geeft Dancehall workshops bij Dans HIER! in Steenwijk Fabian Weijdema geeft workshops HipHop bij Dans HIER! in Steenwijk

Programma

Zaal 1:

11:00 - 12:00 uur

Dancehall beginners
(alle leeftijden)
Awa Diallo
12:00 - 13:00 uur HipHop Foundation beginners
(alle leeftijden)
Fabian Weijdema
PAUZE PAUZE PAUZE
13:30 - 15:00 uur HipHop Performance Open Level
(alle leeftijden)
Fabian Weijdema

Zaal 2:

11:00 - 12:00 uur Heels Open Level
(12+)
Tahnee Masela
12:00 - 13:00 uur Dancehall Intermediate
(12+)
Awa Diallo
PAUZE PAUZE PAUZE
13:30 - 15:00 uur Femme Intermediate
(12+)
Deborah Soul
PAUZE PAUZE PAUZE
15:30 - 17:00 uur HipHop Intermediate
(12+)
Robin Hack 

Dansworkshops Dans HIER! Steenwijk

Aanmelden

Het volgen van een workshop van Deborah of Robin kost 15 euro per workshop. Een workshop bij Fabian, Tahnee of Awa kost 10 euro per workshop. Je kunt er ook voor kiezen een passe-partout te nemen. Dan kun je 4 workshops volgen en krijg je een lunch voor slechts 25 euro! Aanmelden is niet verplicht, maar wel prettig. Betaling gaat voorafgaand aan de workshops via de balie van Fitness HIER! | Roomweg 9 | Tuk (Steenwijk). Heb je vragen? Mail dan naar info(at)dans-hier.nl. 

Zeker zijn van een plekje? Meld je dan aan via dit formulier: