• darkblurbg
  Welkom bij Dans- en Musical HIER!
  Hier kan je terecht voor een breed aanbod op het gebied van dansen.
 • darkblurbg
  HipHop / Breakdance / Housedance
 • darkblurbg
  Kinderdans / StreetJazz / ModernJazz
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Talent! Zing en dans!

Deze show is al geweest (2018)

30 juni is het zover! De jaarlijkse voorstelling van Dans HIER! in Theater de Meenthe in Steenwijk! Na de kerstvoorstelling in december zijn alle dans- en musicalgroepen direct weer hard aan het oefenen geslagen om binnenkort deze prachtige show aan u te kunnen laten zien.

Alle dans- en musicalgroepen van Dans HIER! doen mee aan deze spectaculaire voorstelling. Neem lekker plaats op één van de heerlijke stoelen van de grote zaal in de Meenthe en geniet!

U zult worden verrast door een gevarieerde show van de danslessen van Dans HIER! Zowel onze kleinste danseressen vanaf 4 jaar tonen hun talenten op het podium, als ook de groepen Streetdance en HipHop. Maar we hebben niet alleen dans, ook de musicalklassen geven een show weg, geweldig om te mogen zien hoe talentvol deze groepen zijn! Een mix aan dans en zang van zowel de musicalklas van 6 t/m 9 jaar als ook van de musicalklas van 9 jaar en ouder! 
En dat is nog niet alles! De wedstrijdgroep The Future, die hoge punten heeft behaald op zowel Nationale als Europese wedstrijden, en de paaldansgroep hebben ook nog verrassende acts voor u in petto! 

Niet alleen de dansgroepen van Dans HIER! laten hun talent zien in deze voorstelling, ook zullen er gastoptredens zijn van The Future Junior en van een aantal dansduo's.

Een show waarin het talent van iedereen tot uiting komt. Wacht niet te lang en bestel snel de kaarten voor deze spectaculaire show in Theater de Meenthe in Steenwijk op 30 juni 2018! (de voorstelling is inmiddels geweest dus kaarten bestellen is niet meer mogelijk)

Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts 5 euro per persoon.
De show begint om 19 uur, de deuren zullen vanaf 18:45 uur geopend zijn. Kaarten zijn te bestellen door het onderstaande formulier in te vullen.

Lijkt het je ook leuk om dansles te volgen bij Dans HIER!? September 2018 is er een open maand, alle dans- en musicallessen zijn gratis toegankelijk voor niet-leden. 

Talent! Zing en Dans! Voorstelling Dans HIER! in de Meenthe in Steenwijk