• darkblurbg
  Welkom bij Dans- en Musical HIER!
  Hier kan je terecht voor een breed aanbod op het gebied van dansen.
 • darkblurbg
  HipHop / Breakdance / Housedance
 • darkblurbg
  Kinderdans / StreetJazz / ModernJazz
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Mijn naam is Tahnee Masela, ik ben 27 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Rijssen. Van mijn 5e tot mijn 18e jaar heb ik op internationaal niveau geturnd. Ik heb grote wedstrijden gedaan, zowel nationaal als internationaal en heb daarbij vele prijzen gewonnen. Helaas moest ik mijn turncarrière beëindigen door een zware knieblessure. Deze liep ik op tijdens de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Beijing 2004.
Ik verloor mijn grote passie maar vond snel weer een nieuwe, namelijk het dansen. Mijn energie, doorzettingsvermogen en liefde voor muziek en beweging kon ik, ondanks mijn blessure, toch nog doorzetten.

Ik besloot auditie te doen voor de dansopleiding Showdance Rijnijssel in Arnhem. Ik heb hier een grote basis gelegd in veel verschillende dansstijlen zoals Modern, Jazz, Ballet, Tapdance, Latin en alle stijlen van Urban. Met de kennis die ik hier heb opgedaan heb ik besloten om nog een opleiding te doen aan de dansacademie Lucia Marthas Institute for Performing Arts te Groningen. Ik heb deze opleiding succesvol afgerond.

Afgelopen jaar leerde ik mijn vriend Fabian Weijdema (tevens dansdocent bij Dans HIER!) kennen door onze passie voor dansen. Wij willen graag onze kennis en ervaringen delen met jullie en wie weet staan wij ooit samen op grote stages!

Ik verzorg de lessen Streetdance, HipHop Feminine, Heels Class, Modern Jazz en Klassiek Modern, kijk snel op het rooster voor de tijden! 

 

Tahnee Masela, dansdocent bij Dans HIER! Tuk (SteenwijK)

Bekijk HIER! het rooster voor Dans HIER! Heerenveen

Bekijk HIER! het rooster voor Dans HIER! Tuk (Steenwijk)