• darkblurbg

Mijn naam is Nienke Zoon-Mak (27) en vanaf september 2020 kom ik met plezier het team versterken in de stijlen modern/jazz en klassiek ballet.

 

Tijdens mijn Mbo opleiding aan de Utrechtse Dansacademie is mijn passie voor het beroep dansdocent versterkt en heb ik besloten om me hier verder in te verdiepen. Dit heb ik gedaan tijdens mijn Hbo opleiding, Academie voor Danseducatie, aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg.

Hier heb ik mij gespecialiseerd in moderne dans en me verdiept in g-dans (dans voor mensen met een verstandelijke beperking). Maar daarnaast geef ik ook klassiek ballet, jazz en streetdance.

 

In mijn vrije tijd heb ik samen met mijn moeder en broer een uit de hand gelopen hobby: Challenge dance and percussion. Dit is een groep gepassioneerde dansers en muzikanten die dans en muziek verbinden/combineren in verschillende voorstellingen voor straat, theater en andere projecten. Mijn rol hierin is danser, choreograaf en organisator. Daarnaast haal ik o.a. mijn inspiratie en training bij het volgen van Capoeira lessen (Braziliaans spel van vechtkunst, acrobatiek en muziek).

 

Zie ik jou in één van mijn danslessen in Heerenveen?