• darkblurbg

Musicalster Lucie Passies, bekend uit diverse grote musicalproducties, is gastdocent bij Dans en Musical HIER! in Tuk (Steenwijk) en Heerenveen. Op een geweldige manier helpt zij de kinderen van de musicalklas om nóg meer van zichzelf te kunnen geven tijdens de lessen. Ze daagt ze uit om zich meer in te leven in hun rol en leert ze hoe ze dit kunnen uiten naar het publiek! Je ziet de kinderen groeien door de tips van Lucie de Lange. 

Lucie de Lange geeft les bij de musicalklas bij Dans HIER! Tuk (Steenwijk) Lucie de Lange als kerstvrouw bij de voorstelling van de Musicalklas in De Meenthe Steenwijk 

Wil je ook meedoen met de Musicalklas? Dans HIER! geeft les in Tuk (Steenwijk) en Heerenveen Lucie de Lange bij de kerstvoorstelling van de Musicalklas van Dans HIER! in de Meenthe Steenwijk

Lucie de Lange is bekend uit de musicalwereld en heeft diverse grote producties op haar naam staan. Zij is met regelmaat aanwezig bij de musicalklas van Dans HIER! Heerenveen en Tuk (Steenwijk) om de kinderen te leren hoe ze gebruik kunnen maken van expressie en speltechnieken om hun eigen talenten nog meer te versterken! 

Wie kent haar niet? Trots zijn wij dat zij, als groots musicaltalent, haar kennis en ervaring wil delen met onze musicalsterren bij de musicalklas! 

 

Lucie de Lange studeerde piano, slagwerk en solfège aan het Haarlemmermeers Muzieklyceum, waarna ze als productieassistent bij TROS Radio ging werken. Ze heeft haar bekendheid te danken aan haar rollen in diverse musicals, als actrice in o.a. de televisieserie Flodder en als stemacteur in vele films en series. Het gebeurt dan ook regelmatig dat de kinderen tijdens de musicalklas vragen of ze even mevrouw Puf of de smurfen wil zijn!

Haar grootste bekendheid heeft ze te danken aan haar rollen in de musicals van Jos Brink. Nadat De Lange een aantal producties met Jon van Eerd had gespeeld, zoals Een Rits te Ver en Dubbel Op, werd het duo in de pers omschreven als de ´Nederlandse Basil en Cybil Fawlty'. Ze speelde in 1987 met André van Duin, Frans van Dusschoten en Hans Otjes in de Ep Oorklep Show. In 1993 en 1998 was ze in de rol van huisvrouw te zien in de televisieserie Flodder.

Van 27 maart tot en met 10 april 2004 stond De Lange met onder meer Astrid Nijgh en Harry Slinger in Bellevue in Amsterdam met het programma Een Schitterende Jongen, 'een cabareteske reis door de tijd in de strijd voor de homo-emancipatie'. De show bevatte liedjes van Purper, Jan Rot, Benny Neyman, Paul de Leeuw en Annie M.G. Schmidt. Van januari t/m april 2012 was De Lange te zien in de door Jos Brink geschreven komedie Bessen. In seizoen 2012/2013 is ze te zien in de musical De Jantjes als alternate Na Druppel.

Meer informatie over de Musicalklas of direct aanmelden? Klik HIER!

Meer informatie over Lucie de Lange lees je hier.

Een kleine greep uit het werk van Lucie de Lange:

Lucie de Lange, musicalster, gastdocent bij Dans en Musical HIER! Lucie de Lange, gastdocent bij Dans en Musical HIER! Heerenveen Lucie de Lange, gastdocent bij Dans en Musical HIER! Tuk (Steenwijk)  Lucie de Lange, gastdocent bij Dans en Musical HIER! Tuk (Steenwijk) Lucie de Lange, gastdocent bij Dans en Musical HIER! Tuk (Steenwijk) Lucie de Lange, gastdocent bij Dans en Musical HIER! Heerenveen Lucie de Lange, gastdocent bij Dans en Musical HIER! Tuk (Steenwijk) Lucie de Lange, gastdocent bij Dans en Musical HIER! Tuk (Steenwijk)