• darkblurbg
  Welkom bij Dans- en Musical HIER!
  Hier kan je terecht voor een breed aanbod op het gebied van dansen.
 • darkblurbg
  HipHop / Breakdance / Housedance
 • darkblurbg
  Kinderdans / StreetJazz / ModernJazz
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Grijp je kans en doe mee met één of meerdere workshops HipHop op 9 juni bij Dans HIER! in Tuk (Steenwijk)

Zaterdag 9 juni kunnen dansers vanaf 10 jaar workshops volgen bij Dans HIER! Deze workshops worden verzorgd door Fabian Weijdema, Julian Vreeling en gastdocente Nabila Gharbaoui. De workshops worden gegeven bij Dans HIER!, Roomweg 9 in Tuk (Steenwijk). Voor leden van Dans HIER! zijn deze workshops gratis, niet-leden betalen slechts 5 euro voor de hele dag! Vol is vol, dus twijfel niet langer en meld je snel aan. Ervaring met dansen is niet nodig, kom gezellig meedoen! Speciaal voor de ervaren dansers en danseressen komt gastdocente Nabila Gharbaoui deze dag een workshop geven, hiervoor is enige danservaring wel vereist. 

Fabian Weijdema, docent HipHop bij Dans HIER! Tuk (Steenwijk) 

Fabian Weijdema, Steenwijker en finalist van So you think you can dance, zal vanaf september het dansdocenten team van Dans HIER! komen versterken. Inmiddels afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten en wil graag zijn skills met dansers delen. Om je alvast kennis te laten maken met zijn lessen nodigen we je uit mee te komen doen met zijn workshops HipHop op zaterdag 9 juni (12-13 uur voor 10+ en 13:30 - 15:00 uur voor 14+). Benieuwd naar Fabian? Kijk snel:

 

 

Julian Vreeling, inmiddels een vaste waarde binnen het docententeam, zal ook een workshop HipHop verzorgen (11 - 12 uur voor 10+ en 12 - 13:30 uur voor 14+). Hij is met name op zoek naar versterking voor zijn 2 wedstrijdgroepen van The Future. Hij is dit seizoen zeer succesvol geweest met zijn wedstrijdgroep The Future (14+ jaar): 1e van Nederland van 2 bonden en 5e op de Europese kampioenschappen. Vind je zijn stijl leuk en lijkt het je leuk om mee te dansen in één van zijn teams, dan nodigen we je naast de workshop ook uit voor de audities op 16 juni. Bij een grote opkomst zal er ruimte zijn voor meerdere teams.

 

Julian Vreeling, dansdocent bij Dans HIER! Tuk (Steenwijk)

 

Daarnaast zal gastdocent Nabila Gharbaoui een workshop HipHop geven van 15 - 16:30 uur. Voor haar workshop is enige danservaring een vereiste. Nabila komt uit Tilburg. Ze heeft haar eigen groepen Bloodline en Deja Vu en danst zelf op hoog niveau (o.a. meegedaan aan het WK in Amerika). Haar lessen draaien vooral om ontwikkeling van je eigen creativiteit in hiphop en experimental. Benieuwd naar haar? Bekijk hier dan de video van haar groep Bloodline.

De workshops en audities zijn gratis voor leden van Dans HIER! Niet-leden betalen 5 euro voor de hele dag. Aanmelden kan via onderstaand contactformulier.  

 

Workshops en audities Dans HIER! Tuk (Steenwijk)