• darkblurbg
  Welkom bij Dans- en Musical HIER!
  Hier kan je terecht voor een breed aanbod op het gebied van dansen.
 • darkblurbg
  HipHop / Breakdance / Housedance
 • darkblurbg
  Kinderdans / StreetJazz / ModernJazz
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Is dansen helemaal je lust en je leven? Hou je van HipHop? Ben je 10 jaar of ouder? Wellicht zijn wij dan op zoek naar jou! 

Wedstrijdgroep The Future onder leiding van Julian Vreeling is op zoek naar nieuw talent! 16 juni zullen de audities plaatsvinden. Je kunt meedoen in de leeftijdscategorie van 10 t/m 17 jaar of in de leeftijdscategorie 14+ (hiervoor is enige danservaring vereist).

Julian Vreeling is inmiddels een vaste waarde binnen het docententeam van Dans HIER! in Tuk (Steenwijk). Hij is dit seizoen zeer succesvol geweest met zijn groep The Future, zo is hij 1e van Nederland geworden van 2 bonden en 5e op de Europese kampioenschappen in Kalkar (Duitsland). Zij zijn gekwalificeerd om mee te mogen doen aan de Wereldkampioenschappen in Glasgow. 

The Future Dans HIER! 5e op de Europese Kampioenschappen in Kalkar!

9 juni geeft Julian 2 workshops HipHop bij Dans HIER! Benieuwd naar zijn stijl? Kom dan meedoen op 9 juni, meer informatie vind je hier

Vind je zijn stijl leuk en lijkt het je leuk om mee te dansen in een van de wedstrijdteams van The Future? Dan nodigen we je naast de workshopdag ook uit voor de auditiedag op 16 juni. Bij een grote opkomst zal er uiteraard ruimte zijn voor meerdere teams. Deelname aan de audities is voor leden van Dans HIER! gratis, voor niet-leden zijn de kosten 5 euro, deze zijn te voldoen voorafgaande aan de audities aan de balie van Fitness HIER! Roomweg 9 te Tuk (Steenwijk). Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Graag tot 16 juni!