• darkblurbg
  Welkom bij Dans- en Musical HIER!
  Hier kan je terecht voor een breed aanbod op het gebied van dansen.
 • darkblurbg
  HipHop / Breakdance / Housedance
 • darkblurbg
  Kinderdans / StreetJazz / ModernJazz
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Streetjazz is een combinatie van jazzdance, streetdance en hiphop. Kenmerken van de dansstijl zijn voornamelijk de flitsende en strakke bewegingen, diversiteit (niet alleen voor meiden, ook jongens!), creativiteit en niet te vergeten de funkyness. Deze dansstijl wordt voornamelijk gedanst door achtergrond dansers/danseressen bij grote artiesten of in videoclips. Vaak nummers uit de muziekgenres dance, R&B, top40 en house maken dit dan ook tot een energieke les!

Isolaties en coördinatie zijn dan ook belangrijke aandachtspunten tijdens de les, daarom is het belangrijk dat de basis goed getraind wordt. Wanneer de basis goed onder de knie is, kunnen we spelen met verschillende ritmes, kracht, timing en erg belangrijk; uitstraling!

Denk je dat StreetJazz ook iets is voor jou of je zoon of dochter? Dit is al mogelijk vanaf 18 euro per maand. 

De les StreetJazz wordt gegeven door dansdocent Tahnee Masela. In Heerenveen is de les StreetJazz op maandag van 17:45-18:45 uur en in Tuk (Steenwijk) is het mogelijk om op dinsdag van 16:00-17:00 uur mee te doen met de les Streetdance, dit is een combinatie van Streetdance en StreetJazz. Wil je meedoen met een gratis proefles? 

Klik HIER! om aan te melden voor een gratis proefles StreetJazz in Heerenveen

Klik HIER! om aan te melden voor een gratis proefles StreetJazz in Tuk