• darkblurbg
  Welkom bij Dans- en Musical HIER!
  Hier kan je terecht voor een breed aanbod op het gebied van dansen.
 • darkblurbg
  HipHop / Breakdance / Housedance
 • darkblurbg
  Kinderdans / StreetJazz / ModernJazz
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Begint jouw kind ook spontaan te dansen of lekker mee te bewegen op muziek? Dan is Kleuterdans (ADV) een hele leuke les om de ontwikkeling van hun natuurlijke maat- en ritmegevoel door middel van improvisatie en eenvoudige oefeningen te stimuleren. Op een speelse en fantasierijke manier worden de kinderen ingeleid in de wereld van de dans.

ADV is de ultieme les om uw kleuter creatief te onderwijzen binnen de muziek en dans. Er wordt gewerkt met thema's die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. ADV is de afkorting voor Algemene Dansante Vorming, ook wel Kleuterdans genoemd. Deze les is zeer geschikt om kinderen van 4 en 5 jaar jaar kennis te laten maken met dans. 

Tijdens de ADV lessen wordt veel aandacht besteed aan de rijke fantasie van de kinderen zelf met als doel kennis te laten maken met dans. Wekelijks leren de kinderen de basistechnieken van verschillende dansstijlen, bijvoorbeeld (klassiek) ballet, modern, jazz en streetdance. Op een speelse en educatieve manier wordt er 45 minuten lang gewerkt aan de muzikaliteit, maatsoorten tellen, verschillende ritmes, improvisatie en eigen creativiteit.

Denk je dat Kleuterdans ook iets is voor jouw kleuter? Dit is mogelijk voor slechts 15 euro per maand. 

De les Kleuterdans (ADV) wordt gegeven door dansdocent Marion Nagelhout. In Heerenveen is de les Kleuterdans op maandag van 15:15-16:00 uur en in Tuk (Steenwijk) op woensdag van 14:30-15:15 uur. Wil je meedoen met een gratis proefles? 

Klik HIER! om aan te melden voor een gratis proefles Kleuterdans in Heerenveen

Klik HIER! om aan te melden voor een gratis proefles Kleuterdans in Tuk