• darkblurbg
  Welkom bij Dans- en Musical HIER!
  Hier kan je terecht voor een breed aanbod op het gebied van dansen.
 • darkblurbg
  HipHop / Breakdance / Housedance
 • darkblurbg
  Kinderdans / StreetJazz / ModernJazz
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Klassiek Modern is een echte uitdaging in techniek en belevenis! In de dansvorm zijn de bewegingsvormen afwijkend van klassiek ballet maar de techniek blijft zich vastklemmen, vandaar Klassiek Modern.

Tijdens de modernisering van klassiek ballet ontpopte moderne dans. De moderne strikte technieken zijn in de 19e eeuw ontwikkeld (Martha Graham techniek en Isadora Duncan techniek). Deze technieken worden nog tot op de dag van vandaag gebruikt voor lessen op verschillende dans Academies. Vandaar is het heel belangrijk om een goede basis te leggen. Wie weet sta jij over een aantal jaren één van deze technieken te dansen in een groot theater!

De les is een zeer technische, creatieve les waar je het beste uit jezelf kan halen als moderne danser/danseres. Naast klassiek ballet is dit zeker een “must” om een top danser/danseres te worden. Een ideale les om lekker te dansen en tegelijkertijd een strakke training te krijgen op een dansante, plezierige manier!

Denk je dat Klassiek Modern ook iets voor jou is? Het is mogelijk de lessen te volgen voor slechts 18 euro per maand.

De les Klassiek Modern wordt gegeven door dansdocent Tahnee Masela. In Heerenveen is de les Klassiek Modern (8-10 jaar) op maandag van 16:45-17:45 uur. In Tuk (Steenwijk) wordt er geen Klassiek Moderne dansles gegeven. Misschien is Klassiek ballet of Modern Jazz iets voor jou? Wil je meedoen met een gratis proefles? 

Klik HIER! om aan te melden voor een gratis proefles Klassiek Modern in Heerenveen