• darkblurbg
  Welkom bij Dans- en Musical HIER!
  Hier kan je terecht voor een breed aanbod op het gebied van dansen.
 • darkblurbg
  HipHop / Breakdance / Housedance
 • darkblurbg
  Kinderdans / StreetJazz / ModernJazz
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Dans HIER! heeft een gevarieerd aanbod van danslessen voor alle leeftijden! 

Kinderdans:

Op een speelse en fantasierijke manier worden de kinderen ingeleid in de wereld van de dans  Er wordt spelenderwijs en consequent gewerkt aan de ontwikkeling van hun natuurlijke maat- en ritmegevoel door middel van improvisatie en eenvoudige oefeningen. Er wordt gewerkt met thema's die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen.

Streetdance:

Kun je het niet laten om thuis voor de spiegel al je nieuwe dansmoves te oefenen? Altijd al eens willen dansen net zoals ze dat in sommige videoclips zo mooi doen? Of kijk jij alle afleveringen van So You Think You Can Dance of andere talentenshows? Dan is het tijd om mee te komen doen met onze lessen Streetdance!

StreetJazz:

Kun je niet kiezen tussen streetdance en jazzdance? Dan is StreetJazz iets voor jou! De stijlen Streetdance en Jazzdance worden tijdens deze hippe dansles gecombineerd tot een uitdagende les! Flitsende bewegingen zoals je die ook in videoclips ziet worden gecombineerd met verschillende jazztechnieken. 

Modern Jazz:

De dansstijl Modern Jazz laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Zowel elementen uit de moderne dans als elementen uit de jazzdance worden gebruikt tijdens de dansles Modern Jazz. 

Klassiek:

Er wordt tijdens deze les gewerkt aan klassiek technische vaardigheden en houdingscorrectie.Er is ook ruimte voor improvisatie en tonen van emotie in de dans.
 

Klassiek modern:

In deze les staan de technische vaardigheden van klassiek ballet centraal waarbij de aangeleerde technieken tot uiting komen in de organische beweringsstijl van het modern.

Musicalklas:

Sta je graag in de spotlight? Ben je expressief? Hou je van zingen, dansen en toneel? Dan is de musicalklas echt iets voor jou! Wekelijks volg je de lessen om zo toe te werken naar een voorstelling om jouw talent te delen met al je vrienden en familie.

HipHop: 

De HipHop les is een lekkere actieve dansles, waarin de basis van Hiphop wordt aangeleerd met invloed van verschillende substijlen. De aandachtspunten tijdens de les zijn naast de techniek, muzikaliteit en expressie.

HipHip Feminine:

HipHop Feminine, een mix van high heel dancing, voguing, dancehall en nog veel meer! Houd je niet van de rauwe HipHop, dan kan je vanaf het nieuwe seizoen ook kennis maken met de meer vrouwelijke variant van de HipHop. De zogenaamde Feminine stijl. In deze dansles wordt de “vrouwelijkheid” benadrukt.

Modern Jazz:

In de lessen Modern jazz komen elementen uit de moderne dans en de jazzdans samen: de organische bewegingsstijl uit de moderne dans wordt gecombineerd met de ‘groove’ uit de jazzdans. Eigenlijk is dit een dansstijl die zich niet gemakkelijk in een hokje laat plaatsen. 

Wedstrijdgroep The Future:

Wedstrijdgroep The Future onder leiding van Julian Vreeling scoort hoge punten bij zowel wedstrijden in Nederland als ook op de Europese Kampioenschappen in Kalkar. Ze zijn gekwalificeerd voor de Wereldkampioenschappen in Glasgow.