• darkblurbg

🌟 Eyecatcher Family 🌟

Ben jij klaar om deel uit te maken van onze sprankelende dansfamilie? Schrijf je nu in voor onze auditie en wie weet sta jij straks op de coolste wedstrijden zowel nationaal als internationaal!

Wie zoeken we?

We verwelkomen zowel beginnende als ervaren dansers uit Steenwijk en omgeving. Jongens, meiden, vanaf 8 tot 25+ jaar, iedereen is welkom om onze crews te versterken.

📅 Auditiedatum: Zaterdag 6 juli

Tijden:

  • Mini & Junior (6 tot 11 jaar): 10:00 - 11:30
  • Teenz en Eyecatcher (11 tot 15 jaar): 12:30 - 14:00
  • Eyecatcher Adults (15+): 14:00 - 15:00
  • Eyecatcher MEGACREW Audities (ALLE LEEFTIJDEN) 15:30-17:30

Tijdens de auditie krijg je een choreografie aangeleerd. We letten op jouw lichaamshouding, uitstraling en vooral jouw passie voor dans. Het gaat niet alleen om het vinden van het grootste talent, maar ook om jouw liefde voor dans en de motivatie die je uitstraalt.

We selecteren dansers die onze Eyecatcher family komen versterken. Binnen een week hoor je of jij erbij bent!

Gedurende het dansseizoen wordt er minimaal 2 uur per week getraind. Onze teams verzorgen ook veel optredens en daarom wordt er doorgaans vaker getraind.

Omdat enkele teams zich afgelopen seizoen wederom hebben gekwalificeerd voor het EK en het WK, organiseren we gedurende het seizoen fundraising activiteiten. We vragen daarom aan alle dansers om zich te committeren om samen het benodigde geld via sponsoracties bij elkaar te krijgen.

Na toelating ontvang jij en/of jouw ouders/verzorgers alle details over de trainingen, optredens en competities.

Durf jij deze dansreis met ons aan? Schrijf je nu in en laat jouw dansdromen uitkomen! 💃🕺

Aanmelden!